אייקון הכנס השנתי של מרכז התמיכה ללקויות למידה וצרכים מיוחדים

הכנס השנתי של מרכז התמיכה ללקויות למידה וצרכים מיוחדים

בשבוע שעבר התקיים במכללה הכנס השנתי של מרכז התמיכה ללקויות למידה וצרכים מיוחדים בשיתוף עיריית אשקלון.
הנושא המרכזי עמד השנה בסימן "הוקרה לחונכים בפרויקט אקדמיה- קהילה". מיזם מבורך שהחל בפרויקט "סטודנט חונך סטודנט" עם פרח- לשם , הניב הצלחה כבירה בהישגי הסטודנטים, שוכפל ויצא גם לקהילה ביוזמת ד"ר מירי קריסי העומדת בראש המרכז.
במיזם זה סטודנטים לקויי למידה אשר חוו את אתגרי הלמידה בעצמם והצליחו לגבור עליהם, חברו לתלמידים לקויי למידה , או תלמידים עם צרכים מיוחדים ושימשו להם מעין אח בוגר לצרכי למידה ולשיפור כישורים חברתיים.
את הכנס פתחה ד"ר מירי קריסי בהצגת פעילות המרכז ותוצרי הפרויקט; את שותפיה למיזם בעיריית אשקלון, את התורמים שסייעו במימון המלגה ואת שותפיה לדרך.
ראש העיר- מר תומר גלאם, שנושא הצרכים המיוחדים קרוב לליבו, כיבד בנוכחותו ונשא דברים. נציגים נוספים מטעם עיריית אשקלון: סגנית רוה"ע – גב' מיריי אלטיט, מנהל מינהל החינוך- מר יובל זוזט , מנהלת המחלקה לחינוך- גב' גלית מרציאנו וגב' סופי חוטובלי פנחס – יו"ר ועד ההורים המרכזי.
רקטור המכללה, הפרופ' שמעון שרביט שיבח את ד"ר קריסי על פועלה הרב עבור הסטודנטים במכללה.
גולת הכותרת של הכנס היתה הרצאתו המרתקת של סרן זיו שילון , שאיבד את ידו בעת פעילות מבצעית ברצועת עזה, השתקם והניע עצמו לשיאים אולימפיים מעוררי מוטיבציה.