מאחר שהרכב ועיבוד קובעים את ערכו התזונתי והבריאותי,
יש חשיבות להכנת המזון בתעשייה ובבית. לימוד העקרונות
ושימור הערכים הבריאותיים והתזונתיים של המזון הוא מרכיב
חשוב בלימודים ובעתיד המקצועי של הבוגרים. בשנים א'
ו-ב' הסטודנטים לומדים את תורת המזון ומתנסים במעבדת
המטבח הלימודי. הסטודנטים לומדים מהם החומרים הפעילים
וכיצד צורות עיבוד שונות בחקלאות, בתעשייה ובהכנה ביתית
משפיעים על ההרכב ועל תכונות המזון המעובד והשפעתו
על הגוף.

מכיוון שתזונה נוגעת בהיבטים רבים פיתחנו סדרת הרצאות
מומחים שאליהם מגיעים מרצים מובילים בתחומם. בהרצאה
נחשפים הסטודנטים לתחומי מומחיות ברמה הגבוהה ביותר.
בדרך זו הסטודנטים לומדים את דרך החשיבה ומהות התחומים
הרבים של התזונה: מחקר, יישום וטיפול.

סגל המרצים בחוג במדעי התזונה מורכב ממרצים, אנשי
אקדמיה וחוקרים מן השורה הראשונה, המשולבים בכל
תחומי המחקר. בסגל מרצים המגיעים ממוסדות בריאות,
מחקר ותעשייה, ולפיכך הידע המועבר לסטודנטים הוא מדעי,
מעשי, מעודכן וענייני

ההוראה בחוג מתקיימת בקבוצות לימוד קטנות המאפשרת
הזדמנות לכל סטודנט להביע את עצמו.

AAC Version 2.9