16.01.2019
31.12.2018
מרכז התמיכה לסטודנטים עם צרכים מיוחדים מזמין את ציבור הסטודנטים והסטודנטיות להרצאה בנושא: הפרעות קשב וריכוז, ד"ר דותן קידר. יום שני 31.12.18 בשעה 13:30 אולם רימון קישור להרשמה https://goo.gl/forms/gpJbO6EMQu7Wv1bd2 ההרשמה עד לתאריך 25.12.18 מספר המקומות מוגבל!
17.12.2018
השבוע אירחה המכללה את שגריר האיחוד האירופאי מר עמנואל ז'ופרה. במסגרת הביקור התארח השגריר בלשכתו של רקטור המכללה, פרופ' שמעון שרביט. פרופ' שרביט הציג בפניו את חזון המכללה: שיוויון זכויות מלא לסטודנטים בכלל ולתושבי הפריפריה בפרט. ד"ר מירי קריסי, מנהלת מרכז התמיכה, הציגה את מודל המרכז, המקדם את שיוויון הזכויות לסטודנטים עם צרכים מיוחדים כגון […]
25.10.2018
ניתן עדיין להצטרף ללימודים במסגרת המכון התורני הגבוה שנפתח השנה במכללה. לפרטים נוספים ניתן לפנות לרב יהודה יונגנסטר מספר טלפון: 054-5532338
20.02.2019
החוג לפסיכולוגיה מתכבד להזמינכם להרצאה "הרציונאליות של אי רציונאליות: נוירוזות, עבריינות וסכיזופרניה" / פרופ' יעקב רופא. יום חמישי | 21.2.19 | בשעה 12:00 | בניין 6 | אולם שעורה |המכללה האקדמית אשקלון מוזמנים להגיע!
04.04.2024
רצ"ב הטבות ייחודיות שהמכללה בשיתוף המל"ג יעניקו למשרתים במילואים ובנות ובני זוגם. הטבות אלה הינן נוספות על ההטבות שהנהלת המכללה פרסמה. לרשימת ההטבות לחץ כאן
31.10.2018
החלה ההרשמה למעטפת הסיוע לסטודנטים יוצאי אתיופיה הלומדים לתואר ראשון להרשמה: https://goo.gl/qcNhX8
05.03.2019
18.04.2024
אנו נרגשים להזמין אתכם/אתכן לכנס הבוגרים הראשון של האקדמית אשקלון. לתכנית הכנס ולהרשמה לחץ כאן
04.11.2018
24.03.2020
ההרשמה בעיצומה! הקורונה לא תעצור אותנו 50% הנחה בדמי הרישום מרכז ייעוץ והרשמה כאן בשבילכם בטלפון 9990*
02.05.2024
05.11.2018
אסתר דוד הינה מרצה בחוג למדעי המחשב. את הדוקטורט קיבלה מאוניברסיטת בר אילן בתחום הבינה המלאכותית, ואת מחקר הבתר-דוקטורט ביצעה באוניברסיטת סאותהמפון באנגליה במעבדת בינה מלאכותית. כיום חוקרת מגוון תחומים : בורסת הפרסומות באינטרנט, התיעלות אנרגטית מבוססת טכנולוגיית אינטרנט של דברים, פיתוח מודל לוגי לסביבות בית חכם ועיר חכמה, הקצאת כבישים חכמה עבור מערכת […]
14.07.2021
11.11.2018
"הצצה ראשונה" למטבח הלימודי בחוג לתזונה. ההתנסות המעשית המקצועית הראשונה של הסטודנטים עם תחום המזון, חומרי הגלם, הכנה ושימור המזון.
11.08.2021