החוג למדעי התזונה
מטרת התכנית המוצעת היא לאפשר לתלמידים ללמוד, להבין ולרכוש מיומנויות בתחום מדעי התזונה המונעת, הקלינית והטיפולית, ואף לרכוש מיומנויות קידום בריאות בתחום הקהילתי. מעבר לבסיס המדעי במדעי החיים, המזון והתזונה, יילמדו שיטות מחקר, בריאות הציבור, גישה קהילתית, היכרות עם שירותי תזונה והסעדה ציבורית, ניהול קהילתי של אוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים, והגיל השלישי ובעוני תזונתי. זאת, כדי לאפשר השתלבות מקצועית בתחומים מגוונים שבהם מעורבת התזונה המונעת והקלינית, ובבריאות הציבור.
התכנית נועדה לכל המבקש להשתלב בעבודה במגוון תפקידים בתחום התזונה והדיאטה במערכת הבריאות. וכן, לעובדים במערכת הבריאות בישראל המבקשים לרכוש השכלה אקדמית בתחום עבודתם לשם קידומם המקצועי.